Uitreiking nieuwe editie magazine O.Venlo

VENLO – De nieuwe editie van het magazine O.Venlo werd vandaag in het stadhuis van Venlo uitgereikt aan ondernemer Jos van Kleef van TempoVertaler en wethouder Erwin Boom van de gemeente Venlo.

Het magazine O.Venlo staat weer bol van interessante artikelen over bedrijven in Venlo. Op de cover prijkt Jos van Kleef. De Venlonaar is eigenaar TempoVertaler, een hoogwaardig vertaalbureau voor bedrijven. “Ik ben blij met het resultaat”, zegt Van Kleef enthousiast. “Het is een mooie manier om onze diensten kenbaar te maken in de regio.”

Van Kleef nam samen met sales manager Patricia Linthorst de nieuwe editie in ontvangst. “Er zijn enorm veel bedrijven in Venlo die internationaal werken”, vertelt Linthorst. “Die kunnen bij ons terecht voor alle soorten vertalingen in elke gewenste talencombinatie.”

Ondernemers
O.Venlo is het magazine van Ondernemend Venlo. De gedrukte uitgave verschijnt vier keer per jaar in een oplage van 3000 exemplaren en wordt bovendien toegestuurd aan mkb-ondernemers, overheden en publieke organisaties. Wethouder Erwin Boom is tevreden met het werk van Ondernemend Venlo. “Als gemeente werken we veel samen met Ondernemend Venlo. We trekken samen op om de regio verder te helpen.”