Stephan Satijn

VENLO | MAASTRICHT – Stephan Satijn is per 1 november jongstleden benoemd tot lid van de Raad van Commissarissen (RvC) van MECC Maastricht. Hiermee is invulling gegeven aan de wens om het aantal commissarissen uit te breiden.

Stephan Satijn beschikt over een groot netwerk in Noord- en Midden-Limburg. Als voormalig wethouder en locoburgemeester van de Gemeente Venlo heeft hij ook de nodige politieke ervaring. De heer Satijn is op dit moment interim-voorzitter van Crossroads Limburg, het instituut dat ondernemers, onderwijs en overheid in de regio Noord-Limburg bij elkaar brengt met als doel een gezamenlijke economische agenda voor de regio te ontwikkelen. Daarnaast is hij voorzitter van de Raad van Bestuur van de Koninklijke Nederlandse Munt. Als muntmeester is de heer Satijn onder meer verantwoordelijk voor het kwaliteitsniveau van muntproductie en koninklijke onderscheidingen. De heer Satijn is geboren en getogen in Maastricht waardoor hij ook een verbinding met de stad heeft.

De Raad van Commissarissen van MECC Maastricht bestaat verder uit voorzitter Albert Verlinde, Marielle Heijltjes en Lian Doesburg. Met de toetreding van Stephan Satijn zijn alle disciplines binnen de landelijke en provinciale netwerken, Universiteit Maastricht en Brightlands, organisatieontwikkeling, accountancy en publiek-/private samenwerking geborgd.