VENLO – Het zijn bizarre en bijzondere tijden. Een tijd waarin we elkaar allemaal hard nodig hebben. Ondernemend Venlo staat in contact met de Gemeente Venlo en met het LWV (als onderdeel van VNO-NCW) om te kijken wat wij kunnen doen om de ondernemers te ondersteunen in deze onzekere tijden.

Graag inventariseren wij waarmee wij jullie kunnen ondersteunen. Geef ons input op basis van de vragen in de link. Deze input zullen wij delen met de Gemeente Venlo en richting het LWV zodat deze dit kan meenemen in het overleg van VNO-NCW met het Rijk om te komen tot ondersteuningsmaatregelen vanuit het Rijk:  https://nl.surveymonkey.com/r/ZLGY7S2

Aanvullend zouden wij graag willen weten met welke praktische zaken Ondernemend Venlo jullie kan ondersteunen. Het antwoord op deze vraag kun je sturen naar onze parkmanager Lidy Rutten: info@parkmanagementvenlo.nl

Ondernemend Venlo wenst iedereen heel veel sterkte en gezondheid in deze onzekere tijden.