VENLO – Ondernemers en organisaties die een idee hebben voor een congres of zakelijke bijeenkomst in de regio Venlo, kunnen sinds kort terecht bij het Venlo Convention Bureau. Het initiatief stimuleert het opzetten van nieuwe zakelijke evenementen en geeft gratis hulp en objectief advies. Daarnaast is het doel om de regio Venlo in de buitenwereld onder de aandacht te brengen als de ideale bestemming voor congressen en initiatieven naar de regio te halen. 

Het congresbureau is opgericht door een groot collectief van evenementenlocaties, hotels en citymarketingorganisatie Venlo Partners, met steun van gemeente Venlo. Liefst 23 aantrekkelijke evenementenlocaties en hotels in de gemeentes Venlo, Horst aan de Maas en Peel en Maas zijn aangesloten waarmee het aanbod zeer breed en divers is. Het Venlo Convention Bureau denkt mee van idee tot realisatie, adviseert over passende evenementenlocaties, hotels en activiteiten in de regio Venlo en kan verbindingen leggen.

Congresbureau
Het beoogde resultaat is meer zakelijke evenementen en meer zakelijk verkeer wat de bedrijvigheid in de regio ten goede komt. Boy Haenen is namens het Venlo Convention Bureau gesprekspartner en helpt individuen en organisaties graag op weg. Voor meer informatie is er de website.