Foto: Petra Lenssen Photography

VENLO – Heb je altijd al eens willen zien hoe een brandje wordt geblust? Hoe de ambulancemedewerkers een slachtoffer behandelen na een verkeersongeval? Of wil je zelf een keer ervaren hoe het is om achter in een hulpverleningsvoertuig te zitten? Kom dan zondag 26 mei naar 112 On Wheels!

Dit hulpverleningsevenement, dat tot een van de grootste van Nederland behoort, vindt plaats op de Brightlands Campus, GreenPort Venlo (voormalig Floriade terrein). Tussen 11 uur en 17.00 uur is jong en oud van harte welkom om hulpverleningsvoertuigen uit binnen- en buitenland en spectaculaire demonstraties te bewonderen.

Natuurlijk zijn er weer veel politie- ambulance- en –brandweervoertuigen aanwezig en zijn er veel oldtimers te bewonderen. Maar ook Rijkswaterstaat, ProRail en de reddingsbrigade zullen o.a. aanwezig zijn. Tevens zal defensie flink uitpakken en zijn zij met veel materiaal aanwezig deze dag en kunnen kinderen een heuse klimwand proberen te trotseren of zich laten schminken als militair in een mini bivak. Naast alle voertuigen die aanwezig zijn zullen er dit jaar weer spectaculaire demonstraties verzorgd worden. Uiteraard is er ook de mogelijkheid om op het horecaplein wat te eten te en drinken.

Stichting Wensambulance Limburg
112 On Wheels beloofd weer een spectaculair evenement te worden voor het hele gezin. De entree bedraagt 2 euro per persoon (kinderen t/m 4 jaar gratis). 112 On Wheels wordt georganiseerd door en voor de stichting Wensambulance Limburg, uw wens in beweging. Deze stichting vervoert al sinds 2013 ernstig zieke mensen naar hun (vaak laatste) wens. De opbrengst van 112 On Wheels komt geheel ten goede aan de stichting Wensambulance Limburg. Door uw bezoek steunt u dus meteen onze stichting.

Bereikbaarheid
Het evenement vindt plaats op Brightlands Campus, GreenPort Venlo (voormalig Floriade terrein). Er zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar, echter nodigt de organisatie iedereen van harte uit met de fiets te komen. Voor meer informatie zie www.112onwheels.nl of www.facebook.com/112onwheels

Foto: Petra Lenssen Photography