VENLO – Rijkswaterstaat voert onderhoudswerkzaamheden uit aan de A67 in de richting van Eindhoven. Hierdoor is van donderdag 1 april 21.00 uur tot vrijdag 2 april 05.00 uur de A67 tussen knooppunt Zaarderheiken en afrit (38) Helden in de richting van Eindhoven afgesloten voor al het verkeer. De tussenliggende op- en afritten zijn eveneens afgesloten. Net als de verbindingsweg A73/A67 ter hoogte van knooppunt Zaarderheiken komende vanuit Nijmegen en Venlo richting Eindhoven. Ook is de parallelweg N67 vanaf knooppunt Zaarderheiken afgesloten in de richting van Eindhoven. Weggebruikers dienen door omleidingen rekening te houden met extra reistijd die kan oplopen tot 20 minuten.

Afsluiting
A67 tussen knooppunt Zaarderheiken en afrit (38) Helden richting Eindhoven
– Verbindingsboog A73-A67 ter hoogte van knooppunt Zaaarderheiken komende vanuit Nijmegen richting Eindhoven
– Verbindingsboog A73-A67 ter hoogte van knooppunt Zaarderheiken komende vanuit Venlo/DL richting Eindhoven
– Parallelweg N van de A67 ter hoogte van knooppunt Zaarderheiken richting Eindhoven
– Op- en afrit (39) Sevenum/Venlo- Tradeport West van de A67 richting Eindhoven
– Afrit (38) Helden van de A67 richting Eindhoven

+ Donderdag 1 april 21.00 uur tot vrijdag 2 april 05.00 uur.

Omleidingsroutes
Gele borden geven ter plaatse informatie over de werkzaamheden en verkeersmaatregelen.

Weersgevoelige werkzaamheden
Onderhoudswerkzaamheden zijn weersgevoelig. Bij slecht weer kunnen de werkzaamheden mogelijk geen doorgang vinden en worden ze opnieuw ingepland.

Regulier onderhoud
Deze onderhoudswerkzaamheden vallen onder het Onderhoudscontract 2020-2021 van Rijkswaterstaat in Zuid Nederland. Het betreft regulier onderhoud dat wegennet, viaducten, bruggen en tunnels periodiek nodig hebben, zoals asfaltering, vervangen van voegovergangen en onderhoud aan de vangrail. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Wegwerkzaamheden: veiligheid voorop
Rijkswaterstaat werkt dagelijks aan vlot en veilig verkeer. Daarvoor zetten wegwerkers en onze weginspecteurs zich dag en nacht in. Veiligheid staat hierbij voorop. Ook u kunt als weggebruiker een bijdrage leveren aan de veiligheid van wegwerkers én uzelf: volg de aanwijzingen en respecteer de snelheidslimiet.

Meer informatie?
Heeft u vragen of opmerkingen over de werkzaamheden? Kijk op de pagina van de geplande werkzaamheden: www.rijkswaterstaat.nl/werkzaamheden. U kunt ook bellen met de Landelijke Informatielijn van Rijkswaterstaat: 0800-8002 (gratis).